Bazárek

By Lenka Brennan, 12 února, 2017

INFORMACE K BAZÁRKU POŘÁDANÉHO MC MATAMI

NA JORDÁNU

15. – 16. březen 2017

Jedná se o komisní prodej kojeneckého, dětského oblečení do vel. 140 a obuvi na období jaro / léto. Dále oblečení pro těhotné, hraček – kromě plyšáků, kočárků, autosedaček a jídelních židliček. Ostatní zboží Vám bude vráceno! Věci je třeba dodat čisté (týká se to i obuvi) a správně označené. Ceny si určuje prodávající sám a MC MaTami si odečítá 20 % provizi z prodaných věcí. Tato provize „výdělek“ bude použita na pronájem prodejního sálu Jordán, dovybavení našeho centra a nákup pomůcek pro naše aktivity. Druhý den komisního prodeje bude na všechny věci sleva 10 %!

Příjem věcí do komise: Pondělí 13.3. 2017 od 9.00 do 17.00 hodin

Prodej věcí: Středa 15.3. 2017 od 9.00 do 17.00 hodin

                     Čtvrtek 16.3. 2017 od 9:00 do 16:00 hodin

Výdej neprodaných věcí a peněz z prodaných věcí: Pátek 17.3. 2017 od 9.00 do 16.00 hodin

Pozn.: Pokud by se Vám z nějakých vážných důvodů termín nehodil, kontaktujte nás prosím na mailu nebo při příjmu věcí do prodeje, jistě najdeme nějaké řešení.

POKYNY PRO PRODÁVAJÍCÍ

chcete-li prodávat, je potřeba předem a hlavně včas požádat o osobní číslo na e-mailu – bazarek.matami@email.cz. Pokud by měl někdo zájem o stejné prodejní číslo jako na podzimním bazárku, sdělte tuto skutečnost do 15. února 2017. Po obdržení žádosti Vám přijde emailem osobní číslo a pokyny, jak postupovat dál. Věnujte jim zvýšenou pozornost, špatně označené zboží nebude do prodeje přijato!

POKYNY PRO KUPUJÍCÍ

přijďte kterýkoli den prodeje s velkou taškou 🙂 a nakupujte, nakupujte a nakupujte.

Jedná se o komisní prodej, proto si zboží zkontrolujte, na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Druhý den 16. 3. 2017 bude na všechny věci sleva 10 %.

Co můžete přinést?

Kojenecké a dětské oblečení do velikosti 140 na období jaro / léto (maximálně 75 kusů), oblečení pro těhotné, boty, hračky (kromě plyšáků), kočárky, autosedačky, jídelní židličky.

Ostatní zboží Vám bude vráceno!

RC MaTami si odečítá 20 % z prodaných věcí. Cenu si stanovujete sami, na štítek pište konečnou cenu (včetně provize pro MC MaTami). Tento „výdělek“ bude použit na dovybavení našeho centra a nákupu pomůcek pro aktivity v centru. Druhý prodejní den bude na veškeré zboží uplatněna 10% sleva.

Jak věci označit a připravit na prodej?

Každým rokem přibývá množství věcí na prodej a tím i práce okolo přípravy. Rádi bychom Vás požádali o dodržování limitu 75 kusů oblečení. Uvítáme každého dobrovolníka, který nám přijde pomoci s přípravou prodeje i následným balením neprodaných věcí.

  • Každý prodávající dostane přidělené číslo, dle kterého bude identifikovat své věci.

  • Věci na prodej přineste čisté a správně označené (zvažte, zda je vhodné prodávat zaprané, flekaté a děravé oblečení).

  • Cenu si určuje prodávající sám (jedná se o bazárek, cena by měla odpovídat tomuto typu prodeje).

  • Věci přineste v krabici nebo jiném pevném obalu označeném vaším prodejním číslem

  • Označené věci rozdělte podle velikostí a svažte dohromady, nebo vložte jednotlivě do igelitových tašek (tímto krokem nám velice usnadníte přípravu). Kazdý pár bot svažte dohromady provázkem.

  • Pokud budete chtít někdo přinést nějakou hodnotnější věc nebo budete chtít mít jistotu, že se Vám žádná z přinesených věcí neztratí, můžete být osobně přítomni při prodeji a své věci si hlídat.

  • Každá věc musí být označená samostatně štítkem (viz.obrázek) na viditelném místě, ponožky se nám osvědčily prodávat po více kusech v sáčku označeném štítkem. Na štítky je dobré použít maskovací pásku na malování :), lepící papírky na poznámky odpadávají, stejně tak sponky na papíry nevydrží dlouho.

  • Každý prodávající potvrdí svým podpisem seznámení s pravidly bazárku a ústřižek odevzdá při předávání.

Štítek na označení oblečení

Veškeré dotazy Vám zodpovíme na e-mailu bazarek.matami@email.cz, včetně přidělení prodejního čísla.

Prohlášení o souhlasu s pravidly bazárku

(vyplňte a přineste s věcmi na prodej na bazárku)

Já …………………………………………………………………. (tiskacím písmem) předávám věci do bazárku, který pořádá RC MaTami, ve dnech 15.3.2017. – 16.3. 2017. Seznámil(a) jsem se a souhlasím s pravidly bazárku a jsem si vědom(a), že RC MaTami neodpovídá za ztrátu či poškození žádné z věcí, které jsem donesl(a).

V Poličce dne ……………………………………………

      podpis ………………………………………..

Každý prodejce musí donést podepsané prohlášení o souhlasu s pravidly bazárku, ke stažení zde: Prohlášení o souhlasu s pravidly bazárku

 

 

What do you think?

Napsat komentář

%d blogerům se to líbí: