Fandíme/Podporujeme

By Katka Kadlecová, 25 dubna, 2019

Vytvořili jsme na www novou sekci v hlavním menu, Fandíme/Podporujeme.

Naším záměrem je podpořit všechny šikovné lidi v našem okolí, především kamarády, dobrovolníky, členy i bývalé členy RC MaTami.

 

Nabízíme Vám možnost využít našich webových stránek k Vaší prezentaci/reklamě. Dále můžete využít naši reklamní tabuli v RC MaTami (herna) k vložení letáčků nebo vizitek. RC MaTami ročně navštěvuje více jak 200 rodin.

Pro vložení odkazu, nás kontaktujte na emailu: matami@matami.cz

 

Nic od Vás za to neočekáváme, ale pokud byste se nám přesto chtěli nějak revanšovat, jsme kdykoli rádi za Váš čas a pomoc při větších akcích pro rodiny s dětmi, které bez pomoci dobrovolníků nejsme schopni sami organizovat (např. Bazárek, Bleší trh, Táta frčí, Skřítkování aj. ). Případně budeme vděčni za jakýkoli dar či slevu z Vaší nabídky pro naše členy.

 

Navíc Vám můžeme poskytnout prostor pro Vaši práci, studium či schůzky.

V našem centru jsou totiž každé středeční odpoledne otevřeny dveře co-workingu. Nabízíme Vám tedy zázemí, kde můžete nalézt ideální místo pro rozvoj podnikání a potřebný klid pro svoji práci.
Prostor je určen pro každého, kdo hledá zázemí pro práci, potřebuje mít u sebe děti a stačí mu využití této nabídky 1x týdně.
Pro Vaše děti je k dispozici vybavená herna a jsme schopni zajistit i hlídání.

Pro rezervaci a více informací volejte na tel.: 724 921 384 nebo pište na email: prihlasse@matami.cz

 

What do you think?

Napsat komentář

%d blogerům se to líbí: